Coder Dojo SKW

Coderdojo SKW 21 10 2023

Welkom bij  CoderDojo  in Sint Katelijne Waver!

Na een vervelende en lang aanslepende server probleem , zijn we terug online .

We zijn verheugd om zowel onze vertrouwde gezichten als nieuwe leden te begroeten in onze gemeenschap van enthousiaste coders, jong en oud. Deze bijeenkomst staat in het teken van samen leren, creëren en innoveren, en we zijn blij dat jullie hier zijn om deel uit te maken van deze geweldige reis.

Een speciaal welkom gaat uit naar onze nieuwe coaches,  die zich hebben aangesloten bij ons team van inspirerende Coaches . Jullie inzet om kennis te delen en de volgende generatie te begeleiden in hun coderingsavonturen is van onschatbare waarde. We kijken uit naar de geweldige bijdragen die jullie zullen leveren aan ons CoderDojo SKW-team.

En laten we zeker niet vergeten om onze jonge deelnemers aan te moedigen om deel te nemen aan "Coolest Projects". Dit is een kans om jullie projecten te presenteren, ongeacht of het een website, een app, een game, of iets anders is dat je hebt gemaakt met code. Het is een geweldige manier om jullie creativiteit te laten zien en te delen wat jullie hebben geleerd.

Laten we vandaag samenwerken, leren van elkaar en vooral plezier hebben. We staan open voor alle niveaus en we zijn hier om elkaar te ondersteunen. Dus, als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om een van onze Coaches aan te spreken.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de CoderDojo SKW-community. Laten we samen coderen en innoveren, en wie weet wat voor geweldige projecten er vandaag zullen ontstaan!

Veel plezier en veel succes!